звуки оружия игра-симулятор Читы

звуки оружия игра-симулятор Взлом 1.1 + Чит Коды

оружие|дробовик|звуки|эффекты

Разработчик: Humbly Business Enterprise LLC
Категория: Игры
Цена: Бесплатно
Версия: 1.1
ID: com.humbly.gun.sounds.shotgun.gunsimulator.game

Скриншоты

Game screenshot звуки оружия игра-симулятор mod apkGame screenshot звуки оружия игра-симулятор apkGame screenshot звуки оружия игра-симулятор hack

Описание

gun sounds simulator este un joc care oferă o experiență de viață reală de a trage cu diferite arme de la pistoale la calibre. acest joc de simulare a sunetelor de armă se bazează pe fizică realistă și sunete precise ale armelor. scopul este de a finaliza nivelurile, astfel încât să obțineți cel mai bun scor final. acest joc de împușcături cu sunete de armă vă va permite să experimentați sentimentele de a trage cu arme în viața reală și, de asemenea, va oferi plăcere iubitorilor de arme.
ți-ai dorit vreodată să deții o armă pentru autoapărare, dar nu ai vrut să treci prin cercuri de a cumpăra una? acest joc este cel mai bun lucru! cu această aplicație, te vei putea simți ca un trăgător cu toată distracția unui poligon de tragere chiar în buzunar. include mai multe arme, diverse scenarii și efecte speciale.
este un joc cu împușcături cu arme. puteți experimenta sunete reale de împușcare și puteți simți recul pistolului pe mână. există multe tipuri de pistoale și puști, fiecare cu sunetul său unic de tragere. poți trage cu arme în multe medii diferite, de la un deșert la un oraș.

История обновлений

1.1
2023-03-11
"Незначительные ошибки исправлены
Добавить локализацию
Обновление обновляется
"
1.0
2022-12-24

Способы взлома звуки оружия игра-симулятор

Скачать взломанный APK файл

Скачать звуки оружия игра-симулятор MOD APK
Запросить взлом