Игра Велосипед шоссе Fight Rac Читы

Игра Велосипед шоссе Fight Rac Взлом 1.0 + Чит Коды

Разработчик: Muhammad Qasim
Категория: Игры
Цена: Бесплатно
Версия: 1.0
ID: com.big.airplane.flight.simulator

Скриншоты

Game screenshot Игра Велосипед шоссе Fight Rac mod apkGame screenshot Игра Велосипед шоссе Fight Rac apkGame screenshot Игра Велосипед шоссе Fight Rac hack

Описание

Crazy Bike Attack Highway Race är en överlevande episod och vägen hämnd av huvudmotorcykel racer, areal roadway cykel attack att svepa seger vägen. Ett spännande omöjligt stunteventyr och motorvägskamp har skaffat sig en ny handlingsplan som är utmanande för en vägkung om han fortsätter på rasattack eller kommer att hitta någon flykt. Det här actionspelet är en extrem offroad racing, en snabbkörfält körzon och kraftfull cykelkamp med 3D-grafik, animerad fysik och konkurrenskraftig miljö som du aldrig ser ut för.

Crazy traffic racing battle är en äventyrlig titel vinnande tävling på motorvägen med extrem hastighet och kraft förutspår stunts of fighter som måste springa fort på vägen och bland rivalerna. 3D-trafiksportmania simuleringen är en dubbel handling och original hjälte stor kamp att krascha vad som kommer iväg. Hoppa i de olika 3D-moto ritten och tunnelbana cykelstunts visa att torka ut deadheads från vägen för ödet och tjäna nåd med progressivt slut. Crazy Bike Attack Highway Race är blodig motorcykel jagar som tvingar dig att springa fort och omedelbart attackera på tävlande, följ den brutala regeln för hit och döda och driva de skurkare dödliga.

Motorcykelracing har oro för snabba beslut vid varje steg som ger dig ingen chans att fria ....... döda eller bli dödade är moto. Spelet är en faktisk konsument av människans potential och baserad på den underhållande kapaciteten som uppenbarligen löper högt med överlevnadsströmmarna. Kick super hastighet cykeln för ultra trafik körare och beväpnade dig med kompletterande vapen för att slå över runda.

Den fascinerande bilkörningsspåren är överlägsen mitt bland andra cykeltävlingar när det gäller dess brutala sammandrabbningar med andra cykellöpare och den systematiska överlevnadsstrategin från att bli attackerad av blodiga ryttare. Gör din plan hur man kör på rätt spår, chase din vinnande punkt och dra ner dina rivaler genom stans och sparkar. Ljudet och hotet av förväntad trafikolycka kommer att påminna dig om en äkta tävling.
Höjdpunkter i spelet
* Verklig motorvägstrafik
* Offroad auto cykeltävling och körskola
* Ultrarealistiska mästerskaparnas hämnd
* Solo moto körning utmaning och fart konkurrens
* Finaste armslag och deadheads "strid
* Brutalt action spel och snabbplan roadway race
* Alluring äkta cykelkörningsmiljö
* 3D-animering för supercykelracesimulering
* Vapen för attack (slag, spark, axlar, basfladder)
* Full med hinder och stunts
* Road King musikalisk kamp och racing ljud
* Nya och attraktiva nivåer för att tävla tävlingen

Hur man spelar
- Vik telefonen för att flytta cykeln åt vänster eller höger
- Tryck på skärmknappen för att attackera med straff, spark, slagträ och axlar
- Undvik från direktkontakt med väghinder, andra fordon och cyklister
- Skryta hastigheten för att korsa rivalerna
- Försök att ha och krascha och olycka
- Samla mynt under körningen från ditt spår...

История обновлений

1.0
2017-10-25
Приложение было обновлено компанией Apple, чтобы в нем отображался значок приложения Apple Watch.

Способы взлома Игра Велосипед шоссе Fight Rac

Скачать взломанный APK файл

Скачать Игра Велосипед шоссе Fight Rac MOD APK
Запросить взлом

Рейтинг

4 из 5
1 Голосов