Эмо модная одевалка Читы

Эмо модная одевалка Взлом 1.2 + Чит Коды

Одевалка и макияж

Разработчик: Anastasia Terekhina
Категория: Игры
Цена: Бесплатно
Версия: 1.2
ID: com.sevelina.emo

Скриншоты

Game screenshot Эмо модная одевалка mod apkGame screenshot Эмо модная одевалка apkGame screenshot Эмо модная одевалка hack

Описание

Вона емо-дівчина, тобто емоційна, пафосна та з глибоким розумінням цього світу. Хоча вона така незвичайна, вона мила і юна леді, і їй потрібне вбрання.

Вбрання емо-дівчини не може бути простим і звичайним, це майже неможливо. Все залежить від її настрою. Чесно кажучи, більшу частину дня емо-дівчата виглядають похмуро, але це тільки перше враження, вони просто слідують стилю емо, який у більшості випадків виглядає не смішно та радісно. Так, це важко, але це схоже на стиль життя емо.

Однак такий підхід дає можливість вписатися в щось справді екстраординарне з чітким баченням того, що саме потрібне. Чорнити. Більше чорного. Чорні спідниці, блузки, чорні туфлі. Зачіска, звичайно, чорна, але рожевий - це новий чорний колір для емо в наші дні. Чим більше критично несумісних кольорів ви змішаєте, тим більше він висловить глибоку вимогливу душу емо-дівчини.

Зробити з емо дівчини щось неймовірне. Тут немає правил. Її душа вимагає додаткового вираження, вона не така, як усі, і ніколи не буде такою, як усі. Що можу сказати, це ви повинні відчувати, коли потрібно зупинитись.

Грайте в цю гру з відкритим серцем, адже ви могли бути емо-дівчиною. Вибирайте різні фони, зберігайте готове вбрання та макіяж, ділитеся з друзями.

История обновлений

1.2
2022-01-19
новий модний одяг
1.0.0
2015-09-27
Приложение было обновлено компанией Apple, чтобы в нем отображался значок приложения Apple Watch.

Способы взлома Эмо модная одевалка

Скачать взломанный APK файл

Скачать Эмо модная одевалка MOD APK
Запросить взлом

Рейтинг

4.5 из 5
16 Голосов

Отзывы

человек >_<,
^_^
мне всё понравилосььь :33333
polanubik111,
Эмо топ!! ^•^
Теперь буду создавать эмо4ек💋
Pansy_IeWay,
Очень Крутая игра))
Мне все понравилось:з
Ева( оожаю смотреть А4 ),
супр
игра супер! создаю эмочек🖤🖤