Τοπικοί Άγιοι Cheats

Τοπικοί Άγιοι Hack 2.3 + Redeem Codes

Developer: Fotios Tsakiris
Category: Education
Price: Free
Version: 2.3
ID: com.hagiogeo

Screenshots

Game screenshot Τοπικοί Άγιοι mod apkGame screenshot Τοπικοί Άγιοι apkGame screenshot Τοπικοί Άγιοι hack

Description

Παρουσιάζουμε τον απόλυτο οδηγό για τους τοπικούς αγίους της Ελλάδας - μια εφαρμογή που συγκεντρώνει την πλούσια ιστορία και την πολιτιστική κληρονομιά της Ελλάδας. Η εφαρμογή διαθέτει μοναδικό και εύληπτο σχεδιασμό, με την πρώτη οθόνη να δείχνει όλους τους αγίους που εορτάζουν την τρέχουσα ημερομηνία (και παρουσιάζονται σε οριζόντια κύλιση). Κάθε πλακίδιο φέρει το όνομα του αγίου και με ένα μόνο πάτημα οδηγεί τον χρήστη στον βίο του αγίου, ο οποίος περιέχει και την εικόνα του αγίου (τις περισσότερες φορές).

Εκτός από τους αγίους της σημερινής ημέρας, η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια ολοκληρωμένη λίστα με όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας, με τους νομούς και τις Μητροπόλεις κάτω από κάθε περιφέρεια. Οι χρήστες μπορούν να περιηγηθούν σε αυτές τις περιοχές και να λάβουν μια λίστα με όλους τους αγίους μιας συγκεκριμένης Μητρόπολης, με κάθε πλακίδιο με τον όνομα του αγίου να φέρει και ένα αριθμό, που υποδεικνύει τον εκτιμώμενο χρόνο ανάγνωσης για τη βιογραφία του αγίου.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια βολική λειτουργία αναζήτησης που επιτρέπει στους χρήστες να βρίσκουν τον βίο ενός αγίου κατά το όνομα. Και για όσους προτιμούν να εξερευνούν κατά ημερομηνία, η εφαρμογή διαθέτει μια οθόνη ημερολογίου με 12 πλακίδια που αντιπροσωπεύουν κάθε μήνα, με ένα πρόσθετο πλακίδιο για αγίους που η εορτή τους είναι κινητή και αυτούς των οποίων η ημερομηνία εορτασμού είναι άγνωστη.

Με μια φιλική προς το χρήστη διεπαφή και μία ολοκληρωμένη βάση δεδομένων, αυτή η εφαρμογή είναι ο τέλειος σύντροφος για όποιον ενδιαφέρεται να μάθει περισσότερα για τους αγίους της Ελλάδας. Κατεβάστε τη σήμερα και ανακαλύψτε τις συναρπαστικές ιστορίες και παραδόσεις των ντόπιων Ελλήνων αγίων.

Version history

2.3
2023-06-17
Εμφάνιση εικόνας του αγίου της ημέρας στην αρχική οθόνη
2.2
2023-06-07
Νέες οθόνες: Αλλαγή διάταξης και αναβαθμίσεις στη λειτουργικότητα.
Πλοήγηση στην επόμενη ή προηγούμενη ημερομηνία για εμφάνιση των αγίων της ημέρας.
1.5
2023-05-05
* Διόρθωση σφαλμάτων.
* Προσθήκη αρχικής οθόνης με τους τοπικούς αγίους της ημέρας.
1.2
2022-11-25
Διόρθωση σφάλματος
1.1
2022-11-18
Διόρθωση σφάλματος
1.0
2022-11-17

Ways to hack Τοπικοί Άγιοι

Download hacked APK

Download Τοπικοί Άγιοι MOD APK
Request a Hack

More By This Developer